Imaginární
Vyšívám perleťovou noc,
když hvězdy v pádu hoří
světélky imaginace,
aby Tě obklíčily
v hradbě svitu.
Koukají Ti pod
bronzovou kůži,
jako když vítr
si hraje s růží
zrudlou od slunce
v poušti Nikoho,
ve tmě klíčivých snů.
Jiskření světélek
od lampiček skřítků,
dovedou každou dušičku
v ochranné lhůtě
k vlastnímu domu.
A krásno zahaluje
slova do hábitů,
opletené mnoha
vyzývavými vykřičníky.
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Veselý Drak, Jiná, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (2)