Smrti vstříc
Anotace: Nemám ráda tenhle svět, ale i tak cítím povinnost uchránit ho před dopadem vlivů z mé přítomnosti, přestože hodně lidí si neváží ničeho, natož života, Smrti a poct, které přináší... Moc moc moc prosím o komentáře
Smrti vstříc půjdu
s hlavou vztyčenou
nevnímám už víc
svou duši zničenou
Nevšímej si jich
jak válejí se v křeči
neposlouchej už
jak pořád jenom brečí
fňukají jak koťata
dnes ráno katem podťatá
Tak pojď
už čekám
tak pojď
vem si mou
duši zatracenou
Nech je jít
jan ať žijí, hovada
když teď náš svět upadá
tak mě občas napadá:
jsem taky bastard
jedna z nich
jedna z obětí popravčích
Čím jsem jiná?
snad jen tím
že v noci často jenom bdím
a většinu z nich
probrečím
Tak nech je jít
a mě si vem
spolu vzpomínky proberem
Tak nech je jít
jsem tady já
Tvé kosy hodna jediná
Jsou slabí
patří do tohoto světa
kde "Miluji Tě"
je jenom prázdná věta
patří mu a on jim taky
a já mířím mezi mraky
Tak nech je jít
i s jejich postoji
tak nech je jít
vždyť za to nestojí
Tak nech je jít
ať bolest si navzájem nadělí
nech je jít
můj temný anděli
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Baskerwille, Elyona, Alien.v.v.s., Madanik, Javavia, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)