Anotace: Až opustím zaběhnutou touhu všech...
umělecký rady přeskočim, piš srdcem ne hlavou.. ostatně ale kdo z nás to dokáže ;) .. hodně štěstí s hledáním
01.06.2011 20:27:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Malej záchvěv potenciálu tam je, přeju ti ať se co nejdřív odprostíš od zatím většinového patetickýho balastu. Snaž se, aby každý slovo mělo vnitřní asociaci a tyto asociace pak dávej do nějakých pocitových souvislostí. Piš bez ohledu na chápání druhých. Tolik moje rada.
01.06.2011 11:18:00 | Nikotin