Anotace: život ...
Závěrečná věta je přání mnoha lidí. Celé dílko se mi mocka líbí... pro mě upřímné, od srdce, z duše, z touh, které se jistě naplní... a možno některé se už naplnily.
01.06.2011 22:09:00 | NikitaNikaT.
mám rád léto když do podzimu
on barvou v stromech čaruje
st
..nemám rád ten smrad Nikotýnu
kterej se všude vandruje:(
01.06.2011 18:00:00 | zenge
nikotin: máš štěstí že tak dobře píšeš, jinak bych se do tebe pustila jinak...ale přestože je tohle jiný než to tvoje, je to taky dobrý - upřímný a milý a ne úplně diletantský. rozhodně bych se do ní nenavážela...
01.06.2011 11:54:00 | chicacheca