Kolik lidí...
Došla mi má duše,
tváří se tak suše,
oči plné vody
a ledové, modré nohy.
Došel mi můj smích,
jak když zjara,
sleze sníh.
Povídej mi pohádku,
o kom čem a o šálku,
o slepičí polívce
o motýlku a přízce.
Na kartě osudu,
už jen bílá ční,
za den dva tu nebudu,
kolik lidí o tom sní....
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, kuskus pruhovaná, James Libustka, hatlapatla
Komentáře (3)
Komentujících (3)