JFdF
Jednou duše spatří
utkaný sen v očích se zračí
a srdce plné lásky
na rukách od smíchu vrásky
Fantazii vzdálenou
ráno rosou stříbřenou
aksamitovou noc
nechtít málo ani moc
city svoje odhalit
emoce v srdce zabalit
s nimi nejsi sám
chtít či nechtít jíti tam
otevři svou duši hrám
doufej dál v lepší svět
energii svou nenech zšedivět
Foukne vánek do tvých let
a za chvíli budeš zpět
rozsvítí se tvoje tvář
odkud line se tvá věčná zář?
Přečteno 404x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Findë, Mbonita, la loba, CULIKATÁ, hašlerka, Madanik, Juan Francesco de Faro
Komentáře (4)
Komentujících (4)