Anotace: Jsou důležití k přežití útrap i sdílení veselí. Nevím co-spíš kde- bych byla bez nich..
Opravdoví přátelé jsou k nezaplacení... bez nich by byl život těžký. Pomohou v každé situaci, nastaví rameno, když je ouvej a podají ruku, poradí, vyslechnou, kdykoliv srdce zabolí.
02.06.2011 11:50:00 | NikitaNikaT.
bez přátel bych byla mrtvá...partneři po mém boku se mění ale přátelé zůstávají a rozesmějí...
02.06.2011 08:03:00 | la loba