Já to nakonec rozjezdila u stánku s pivem kam jsem se dobelhala a měli tam Plzničku...
04.06.2011 10:49:00 | la loba
Já vím že nejsouOni ale dost často když si stěžujeme nebo o něčem mluvíme říkáme"Oni říkali že...se zdraží elektrika...dorazí smrtonosná nákaza..."atd.Vždycky mě zajímalo kdo jsou to ti tajemní Oni:-)))
02.06.2011 21:08:00 | la loba
Když smutníme,chcem aby čas běžel rychleji,když šťastni,tak přejem si ho zastavit... Nikdy nemůžeme být 100%ně spokojeni a to je proč nás to žene dál..
02.06.2011 10:10:00 | E.T.Jane