Kakaová
Anotace: holt nejstarší řemeslo, brázdí brněnské ulice a neví kudy kam
Kakaová princezna stojí na rohu
v sněhobílých šatičkách
ledabyle háže nohu přes nohu
obutou v černých lodičkách
bez řidičáku, bez tachometru
povadá její sametová pleť
najety má stovky kilometrů
ačkoliv bylo jí nedávno 16 let
stojí kakaová princezna na rohu
v pomačkaných šatičkách
nemůže dát nohu přes nohu
krev jí stéká po pohublých tvářičkách
Přečteno 405x
Tipy 29
Poslední tipující: tato22, hloubavá, WAYWARD, Maryje..., šuměnka, Psavec, Alien.v.v.s., Dota Slunská, ZILA78, Madanik, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)