Socha

Socha

Anotace: netřeba anotace...

Stála tam socha,
v tom širém kraji,
jediná, samotná,
možná mluvit chtěla,
ale nemohla...

Lidé procházeli kolem,
hodnotili kamenný šat,
ošumělý smutkem a léty,
jedno však netušili...

Že ona socha kamenná,
tak jiná a rozdílná,
cítí jako živá,
že slyší,
že se dívá...

Svět je plný omylů,
nechápavých lidí,
ale vždy se najde ten,
kdo tě osvobodí...

Jen vytrvej...
Autor terezkys, 02.06.2011
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Ziky, Skalsky Pavel, Mario de Janiero, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí