JsmeNejsme...
Anotace: ..drobný výňatek ze sbírky - Přikrádání -
Nejsme tu první
Spíš jedni z posledních
Podivná výsada..
Proto jak můžu
TAKY KRADU!
Drobné úsměvy
Jiskřičky z očí
Ptačí nápěvy
Květinám vůni
Ranní svítání
Chuť sedmikrásek
Na lesní pěšině
svěží vzduch
Široká plátna
hvězdného nebe
Hloubku vesmíru
Laskavý klid
stínu mohutného dubu
Zbývající dny
Minuty
Vteřiny....?
Přečteno 349x
Tipy 27
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Psavec, šuměnka, Špáďa, Dota Slunská, ilaila, Kubino 2, teď už nikdo, Kars, zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)