Poslední dva verše jsou nejlepší z celé básničky,která se mi velice líbí.
04.06.2011 15:07:00 | emo.vila
Pro tebe si nepřijde
dokud Ti v životě
vše dle představ nevyjde:-))
Zase slunce zasvítí
do temného domu
obraz lásky zachytí
přidá štěstí k tomu:-)
A tak to bude, hotovo a basta fidli:-)))).
02.06.2011 22:31:00 | CULIKATÁ