ZALÁSKOVANÁ....?
Anotace: možná smažu...ještě nevím
Zavanu a obletím Tě
v lehkém vánku
něžné řasy,
zatoužím a políbím Tě
v lehkém pobláznění
něžné krásy.
Tak nedělej mi těžkosti
mých uplakaných tváří,
které se od těch Tvých vzdalují,
tak dej vráskám pevnosti
bez myšlenky, která sráží
naše uplakané radosti,
jež nás k čertu stahují.
Dejte nám pokoje,
všichni.
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
Komentáře (1)
Komentujících (1)