bude konec
.
život někdy bolí
a někdy ne
ale není to tak
že by nás osud trápil
anebo jindy zas' zahrnoval rozkoší a radostmi
zkoušel a testoval
osud prostě JE
my jsme v něm
a on je v nás
a na obzoru budoucích věcí
už pomalu
ale jistě
dřevaři v usmolených montérkách
dávají vyschnout prkna na rakve
pro naše mámy
pro nás
konec bude těm sedánkám
kdy jsme za hvězdnaté letní noci
seděli s partou na okraji světa
posílali si cígo
kynklali nohama
konec bude těm líným dnům
kdy jsme v nekonečném chřtánu vesmíru
obklopeni silami
kterým nerozumíme
a které nás zahrnují přejícnou neutralitou
bezstarostně baštili jogurt
konec bude
.
.
Přečteno 464x
Tipy 28
Poslední tipující: Quigleika, casla, Zefi, zvířenka, PIPSQUEAK, Psavec, její alter ego, CULIKATÁ, Jiná, Jiparo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)