Doboru noc
Anotace: A hezký sny pokud možno, jdu spát...
Černý opak dne přichází,
země se otáčí,
od slunce odvrací,
jinak řečeno, stmívá se,
již obloha není modrá,
či zatažená,
není vidět skoro nic,
tedy pokud není jasno,
to je vidět měsíc
a pár tisíc hvězd,
už je tu ticho, klid,
to, co člověk
potřebuje ke spaní,
sám, či s někým.
Dobrou noc!
Komentáře (0)