Když pročítám znovu Tvé řádky, chodím skrze ně... a tak si někdy řékám... jaké jsou ta rána... někdy chladná a chmurná, ale pokaždé něčím krásná... vždyť začíná nový den a znovu vychází Slunce. :o)
03.06.2011 12:52:00 | NikitaNikaT.
Pěkné počtení... děkuju za komentík, neboj se, práce se jistě nějaká nande... důležité je napsat si životopis a poslat jej, nejlépe s průvodním dopisem, pokud se už ptáš na konkrétní pozici... ovšem napsat životopis, vč. teho dopisu, mno to také není jenom tak... ale... kdo bude chtět, pozve Tě stejně. :o)
03.06.2011 12:13:00 | NikitaNikaT.