Úsměv..
Zdaleka není němá
planeta Venuše
prý žádná ústa nemá
high pass face retuše
před pozemšťany halí
tajemný úsměv rtů
v Louvru se pousmály
z obrazu, kdo chceš, stůj
mně nestačí Da Vinci
s proslulými kódy
maluji rty, z nichž syčí
tamější přírody
výrony sirných plynů
se žlutí pálivou
umění mám za dřinu
legendou barvivou
stane se úsměv zlatý
nepolíbených rtů..
na retuší záplaty
má malíře in situ
Přečteno 293x
Tipy 19
Poslední tipující: hatlapatla, Mbonita, PIPSQUEAK, Psavec, CULIKATÁ, slnečnica, Javavia, labuť, la loba, Doradan, ...
Komentáře (0)