Kterak pan I zastavil O
Anotace: ...oko iluzionisty...
V dvojiluzi
střídavých záblesků
se kapičky potu
zastavily nad čelem,
jako by chtěly být obdivovány
v tom daném okamžiku,
kde kdo by se nad tím pozastavil,
ale oko iluzionisty
je v pohybu
a hýbá
a zastavuje
jak ono chce,
bez předmluvy,
kterak pan I
zastavil O.
Komentáře (0)