Anotace: .....................
Krásná a tajemná Pavlína...snad ji brzo najdeš, tu svou princeznu s krásnýma očima, ve kterých se skrývá tajuplný svět.
04.06.2011 14:05:00 | Dullsinea
Líbí se mi, je to moc pěkná báseň :)
Akorát si nemohu odpustit malou výtku: Pavla a Pavlína jsou dvě různá jména, a mě vždycky štve, když je někdo pokládá za jedno.. Ale nechápej to špatně, to je asi pouze můj problém a s Tvou básní to nesouvisí.. ;)
03.06.2011 22:49:00 | Emily Winnacott