Anotace: Okamžiky, kdy křičíš "NEJSEM!", a přitom zrovna JSI víc než kdy jindy. Okamžiky, kdy slyšíš. A myslíš, že tě to roztrhá.
Okamžiky, kdy křičíš "NEJSEM!", a přitom zrovna ostatní jsou hluší, ale vidí že "JSI" :)
07.06.2011 13:28:00 | Jiparo
Okamžiky, kdy křičíš "JSEM!", a přitom zrovna pro někoho NEJSI víc než kdy jindy...
04.06.2011 22:04:00 | Trdlo
"buď nejkrutější, bouři se a křič ...", znáš to :) funguje to :) jen nechápu to ( s z cizího Boha) :)
03.06.2011 20:50:00 | prostějanek