duše prázdných pocitu
křídla lovců přání
svou nahou ztrátou
rozlehlé zemětřesení
tikající hodiny
změněné v nekonečno
nezkreslené plány
boje o všechno
vzdechy které plodí život
zrcadlo vlastních stínu
sazka o dalších milost
ve kterém občas zhynu
plachý lovec tvého klínu
kde mlčí nevinnost
nepřiznanou vinu
dětství,touha,most