Poslední den
Anotace: Každý den může být poslední, tak proč tak nežít.
Káva už voní na stolku,
tak co děláš v posteli pacholku.
Hbitě vyskoč a užij si den,
jak kdyby se ti zdál poslední sen.
Za okny sluníčko vítá tě jasně,
otevři očičko a prožij den krásně.
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)