a přece tak plné něhy
Anotace: hm ... a zase jedna do speciální sbírky ;-) ;-P ;-*
Sbírka:
amante sin cuerpo
přišel jsi zas nečekaně
rychleji než příliv moře
tak rychle a přece tak plné něhy
zjihly mé duše hledy
chodíš někdy častěji
někdy zřídka
však tak krásné to bylo prvně
a ne-tajně doufám,
že ne naposledy
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sleepwalker, hašlerka, Juan Francesco de Faro, Maryje..., la loba, Azure angel
Komentáře (1)
Komentujících (1)