Troufalá odvaha
Pukliny pod
mořskými srázy,
kdo se vrhá do
jejich stínů,
skupina W.
která si říká Wrazi,
ta jediná jde
s kuráží do toho činu.
Ve tmě plné hadů,
křičí a zmírají,
a někteří z hladu,
v zubech okovy svírají.
Když jste byli malí,
železem vás krmili,
sílu jste potřebovali,
ať byli jste hodní
nebo trochu zlobili.
A Wrazi teď
za trest odvahy,
kňourají,
že byli příliš troufalí.
Poznali jak chutná strach,
s příměsí ukutého železa,
ze zubů si čistí tvrdý prach,
teď ozývá se jen hlučná fréza.
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)