Mezi letitými duby
Vzpomínáš
kde jsme se tehdy milovali?
Schylovalo se k podzimu
bylo to jako svatokrádež...
Pomalu se smrákalo
protancovali jsme
mezi letitými duby
na které prší stovky let
až za kovanou bránu
Ulehli jsme do trávy
ruku v ruce
pod křížem
dlouhý polibek
a touha měsíců dní
Venku se pásly ovce
a kamenný anděl
jako pastýř
na nás shlížel
bezhlavým torzem
Utekli jsme
k dlouhé slasti...
mezi náhrobní kameny
Přečteno 378x
Tipy 17
Poslední tipující: Maryje..., el viento, Šepot ve větru, hašlerka, deuxEm, Květka Š., CULIKATÁ, Bambulka, bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (2)
Komentujících (2)