Anotace: Adam a Eva ...jak často zapomínáme že jsme jedno a zároveň individuality...
Adam a Lilith na jedné rovině
Adam a Eva z žebra jeho
Dvě různá plémě žen však nejsou na vině
že jedny vzdorné a druhé planou něhou...
11.06.2011 15:17:00 | šuměnka
nádherná tak moc až se mi tají dech..možná proto, že znám jednoho Adama co mi není zase tak daleko...:)
05.06.2011 22:39:00 | whiolet
to jsi zase pila Plzeň moudrosti...to je úžasná báseň, je v ní řečeno úplně vše!
05.06.2011 21:10:00 | 6thSun