MÁM POCIT ŽE VÍM.....
Anotace: vím že mám pocit
Jsou naděje,co nemají jména
co nadějí přivolá žena
jen někde zůstane nám smutek
nadějí vrátí náruč kytek
Jen slovo které klíčí
pomluva vše zničí
když srdce vchází do vrátek
tam i nazpátek
je ticho ve tvém hlase
sny v nalezeném čase
a já jen pořád sním
Mám pocit že vím.
Přečteno 307x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, James Libustka, Danga, danav, hatlapatla, Noc17, zenge, E.T.Jane, Mbonita, Elyona, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)