Úsměv je osvětlovací zařízení pro tvář a vytápěcí zařízení pro srdce.Doufám,že ho ladíš často :-) i když život není pohádka.
08.06.2011 05:58:00 | Danger
Je krásné a bláhové věřit pohádkám.. proč ne, ale o tem, bohužel, život není. ST!*** za vyjádření.
05.06.2011 20:21:00 | NikitaNikaT.