vyměním...
světlo (než se setmí)
a barevnost nebe
vyměním
za jednoduchý sen
na dlouhou noc
vyměním
šedost dnů
za klid sebevraha
***
J.
10.06.2011 15:16:00 | j.c.
...
sny zachycené na sukni
jen ať už tolik nesmutní,
déšť nenese jen slzy
ale smývá bolest,
hladí tváře
a ukládá sny
do herbáře
....
Je moc krásná /dostaly mě hlavně ty sny na sukni ;-)/
Ráda jsem se začetla ...
06.06.2011 14:31:00 | Bambulka