Nevzdávej pro jednu lásku, mnoho krásného Tě ještě čeká, jenom nezvírej oči a duši.
06.06.2011 09:06:00 | labuť
Sám půjdeš jen na chvilenku
než najdeš svou krasotinku.
Nezoufej
a pořádně se pokoukej :-)))
06.06.2011 07:43:00 | E.T.Jane
Pravá láska... ta se opravdu musí hledat... pravil jeden můj známí, ale... když už ztrácíš naději a nedoufáš, objeví se, nande Tě. Neztráce poslední naději, nevě hlavu a slzami neskrápěj zem, srdce znovu, bude Ti tlouci pro svou vyvolenou!
06.06.2011 06:48:00 | NikitaNikaT.