Recyklace nitra
Anotace: recyklovat jemně a s přiznáním..
Bez obalu chytá slzy do misky
Nad ránem duševní hygiena
Pod žebrem ploutev rybí
Rty máčí v rumových pralinkách
Splín co rád mění odstín
Kouř s prsty od barvy k zemi
Společnost divokých karet
Ideály křivých tabulek v režii
Na poličce černé vázy
Opakování recyklace nitra
Za prsty ji drží panenka
Tvaruje slunce a často opisuje
Tváře hoří za značkou STOP
Ledový konec uprostřed křižovatek
Radostně padá dolů snadně
Bez zmatku občas krvácet
Zavírat dveře a už se nevracet
Přečteno 394x
Tipy 9
Poslední tipující: Emmelia, Jiparo, labuť, Petbab, chicacheca, Bambulka
Komentáře (1)
Komentujících (1)