Cigaretový zlozvyk
Anotace: Vhozeno do mobilu při „rauchpause“ na sezení rodičů.. Taková říkanka..
Požitkářka jedna troufalá,
jediná tam foukala.
Tak cigáro si vem
a jdi s ním rychle ven!
Stojím tu jak závislák
Nasupená, až zvedá se mi tlak.
Připadám si jak v cizině,
tam také nesmím uvnitř- při víně.
Snad vážně přestanu,
až zlost tu správnou dostanu.
Ale neee, to bude mýlka,
jen-tak nezbavím se nikotinového pírka.
Je to prostě pohodička,
když cígo si dám u kafíčka.
To jen dnes-vyjímečně – budu tu stát.
Příště už se určitě nedám
a budu se třeba i prát :-D
/Nebudu se prát, ale vytočili mě, to teda jo..
S touhle sestavou budu venku vždycky…./
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)