Anotace: Trocha přemýšlení o malých i velkých věcech
Nikam jsme se nedostali
Nikam jsme se nepohnuli
Kdybysme se pohnuli, bude ještě hůř
Sladká středoevropská malosti!
Sladká intelektuální marnivosti!
Sladké odbytostnění!
Před vším nás ochráníš
Jen ne před válkou