vidím to už stejně, ale té naděje se stejně ještě pořád pokouším ve svojí najivitě aspoň trochu držet.
A přeju ti, aby jsi také aspoň nějakou nalezla, ono jí je potřěba
08.06.2011 20:49:00 | Anjesis
Ano, pravda v Tvých slůvkách bývá,
však konec, ten více bolesti skrývá.
06.06.2011 15:08:00 | NikitaNikaT.
Zrnko pravdy se v tvých rýmech skrývá, ač já to vidím trošku jinak...
Prohodila bych poslední verš
smrt-utrpení
láska-vysvobození
A sny - většinou zábava,
prach je spíš otrava.. :-)
06.06.2011 14:15:00 | E.T.Jane