střípky požehnané radosti
Anotace: :-) ještě nevím zda ji přidám do sbírky, zatím tam patří jen část ...
Sbírka:
amante sin cuerpo
střípky požehnané radosti
děkuji Ti za splněné,
i za ty, zatím nesplněné, sny
tolik krásy - jen tak tak - jsem snesla
vibrace, něha, záblesky světla
na vlnách touhy pluli jsme -
já radostí kvetla
co na tom, že neznám tvoje dlaně
bylo to tak
dlouze
nabíjecí
nečekané
(co na tom,
že pak až do dvou
nemohla jsem
vůbec usnout)
;-)
- - -
bože můj
až půjde na svět
malý bůh,
dej ať koktejlem
podobně zářivých pocitů
projde lehce skrze
mě a hruď
tak se staň a buď
...
a pak jednou za x let
nech v nádhernou duhu
květ vibrací rozletět ..
Přečteno 386x
Tipy 24
Poslední tipující: hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, PIPSQUEAK, el viento, la loba, Sleepwalker, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Dota Slunská, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)