Anotace: Pár kapek deště...pár slov na uvítanou...doufam ze nikoho nepohorsuje ze zase pisu :)
tohle je zas dost drsný....há je to takový že prostě...nefňukej už!
01.08.2011 21:31:00 | ECHO PARAZIT
Přijde mi až trochu cynický zaměřovat se na rýmování v básni s tak silným a smutným pocitem, ale plynula mi při četbě velmi přirozeně.
11.07.2011 22:27:00 | Sanmaro
nechtěl jsem tipovat první, ale nevydržel jsem zvědavost k obsahu ...a pak jsem už zas nevydržel nechat to prozatím bez razítka, když ho to zaslouží... sebekontrola holt nebyla nikdy mou silnou stránkou :)
06.06.2011 17:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl