ach tak myslel jsem si to, ale raději jsem se přeptal jestli mi neunikl nějaký nový ekvivalent :-)
dlouho jsem tady nebyl a nejsem si jistý jestli už tenkrát byla možnost posílat vzkazy - a protože jsem poslal dnes první vlaštovku a mimo jiné tobě - tak se ptám zda doletěla?
24.04.2007 21:19:00 | černočerný