Díky, Bambulko, ta báseň je realita - vychází z aktuálního osobního setkání s někým, kdo byl na jevišti úžasný a v zákulisí strašně unavený, se spoustou starostí i zdravotních neduhů - přesto jako vždycky vstřícný a milý...dokonalý profesionál :-)
06.06.2011 21:22:00 | alea17
... krásná, moc krásná, ale tak smutná ...
že je herec taky člověk? Ale to je přeci dobře ...jenže je fakt, že tohle si nejspíš hodně diváků neuvědomuje ...Mám moc ráda divadlo a díky tetě, která byla vlásenkářka, jsem mohla "kouknout pod povrch, do zákulisí" a tak vím, že je to svět jinej, kouzelnej ...díky za moc fajn počtení ... a i když nejspíš do divadelních prázdnin to do divadla nestihnu, září to jistí :-)
06.06.2011 21:14:00 | Bambulka