Otevřené dveře andělům
Někdy vodopád slov kalí duhu,
plnou barev.
Tváří se přátelsky a dojemně,
když v hlubinách zoufalství
hledáš záblesk světla..
Naději
Než se i ta poslední brána otevře
..přijde ještě anděl,
a poví Ti o pravdě
Zeptá se do ticha
a slyšet je to do morku kostí
..ta slova
odpuštění a lásky jsou plná.
Modlitba dvou
Hledat jehlu kupce sena,
osamnělá..
Všechny sliby berou slzy,
trny opadávájí
Otevřeným oknem pár nádechů,
i když vidím venku strach
Sny plný touhy, a mosty zůstanou..
Cesty zpět, bez map, bez plánů
Vstanu opět
Jak ptáci z popela..se zrodím
A někde na nebi najdu zákoutí,
kde usednu klidně
Ne jak ryba chycená v sítích
rybářů..
Pak konečně slovo změní se v čin..
Přečteno 308x
Tipy 35
Poslední tipující: Paulín, casla, TetaKazi, ilona, Maryje..., hatlapatla, Tamara, Emmelia, Alien.v.v.s., jvacl, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)