Větrné mlýny
Větrné mlýny melou tiše
plnou nůši padlých slov.
Tak kdopak by se více zmoh
naslouchat tvému podání.
Já na ticho mám to nadání.
Sezbírat slova
semlít v prach.
Stačí jen jedno - sladké ach
vyřčené v noci hledání.
Jen na lásku najít nadání.
Sezbírat slova
semlít v prach...
Začít pak znova.
Nemít strach.
Větrné mlýny melou tiše...
Přečteno 365x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Mbonita, CULIKATÁ, NikitaNikaT., labuť, Maryje...
Komentáře (2)
Komentujících (2)