Anotace: "Ideály vzhůru, pudy dolů..." říkáte si, pak vám ale dojde, že termíny "nahoře" a "dole" jsou jen iluze.
Mě by víc zajímalo pokračování Tvého velkolepého románu:-)jinak mám dojem že sáhodlouhé litanie o tom jak jsme vůči životu bezbranní by se daly shrnout jednou krátkou větou...celý život chci vědět proč...stejně visím ve vzduchoprázdnu...a hlasy v mojí hlavě sice říkají zajímavé věci ale bohužel jsou to výkřiky v tu nejnevhodnější dobu a když se jich ptám mlčí...srovnání s Hitlerem je zajímavé,myslím že to byl opravdu geniální člověk žijicí ve svém vlastním světě o kterém dokázal přesvědčit druhé...takže zkus taky napsat něco jiného než stále jedno,navíc stále přehnaně moralizuješ-kazatel...nicméně každej máme svůj styl-já ten svůj taky nepřekročím...ale myslím si vzhledem k Tvému věku že máš na víc...
07.06.2011 08:29:00 | la loba
básně většinou moc nechápu (a často to vůbec nejde), ale...
ten poslední odstavec zní trochu jako Hitler ne?
jinak mi přijde dost těžký takovýhle myšlenky říkat básnicky- tedy pro mě to jsou převážně myšlenky.
07.06.2011 00:29:00 | ewon