Lógr duše
prázdné listy popsané
tisíci slovy valí se ven z hlavy
jako drtí skálu slabiky vodopádů
tak unikající smysl loví
sebevrah v pátém pádu
v očích zatažené mraky
jedna hlava dvě ramena
jen nadbytečný písmena
kdoví co to znamená
a káva už je studená
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Skalsky Pavel, Noc17, Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)