Rozvod
Hodiny tikají
ticho je v kuchyni
kanárek v kleci
spí
na zádech
ve vzduchu
čpí
připálená utěrka
a hospodyně
chuděrka
definitivně vzdala
souboj
s domácími spotřebiči
zacinkala klíči
a odešla demonstrativně
středem
masařky víří nad hrnci
v posledním
tanci...
a ty?
jsi bezradný
jak tristní
trápit se nad
nedovřenou ledničkou...
Přečteno 410x
Tipy 60
Poslední tipující: Jan Hrábě, Holis, whiolet, V.N.Losinský, Kars, Pythonissa__, Marcone, šuměnka, hloubavá, EM EM, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)