Negace
Nechceš si popovídat?
A co?
Slova slova
Tak do křížovky snad
Na procházku?
Vždyť brzy bude tma
Na přednášku
nebo koncert snad?
To všechno televize má
Obejmout?
To bylo za mlada
Políbit?
Špatné zuby má
Kytičku?
Vždyť stejně uvadne
Jen povzdechy a narovnává záda
co na tom zpropadeném světě má
Jistě nic o hodnoty se sám okrádá
a za života dobrovolně umírá