Sebevrah nepatří do nebe...
Anotace: Už nechci umřít lásko pro tebe.
Je hloupost říct - teď zemřu pro tebe.
Vždyť sebevrah nepatří do nebe.
Nestojíš mi ani za proklínání,
natož za nevratné umírání.
Láska bolí,
při odchodu raní.
Rány sype solí,
ač šťastná, či ne - vždy ti vezme spaní.
To ale důvod není,
vždy se něco změní.
Přečteno 463x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, tato22, Anjesis, CULIKATÁ, Maryje..., Morgenstern, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)