Souhvězdí Střelce
Střelec mi říká
- běž, co tady hledáš?
shoříš jak sirka
dřív, než mě dohledáš
netopýr rudý
ve vlasech s hvězdami
jsi se vším všudy
jen flígr neznámý
sentry gun selže
jednou za milion let
výstraha nelže
nejmenší stín z rolet
víček, mé mžiky
rozpoutaj pro lamu
stěr (předem s díky)
pak gaučink v pyžamu..
neslyším více
svobodu miluji
majstrštyk líce
do individuí
nejdřív skartoval
křídla má blanitá..
- neodstartoval
zůstal v něm sagitta
Přečteno 442x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, James Libustka, Květka Š., Jiná, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)