Soukromá droga
Anotace: Můj přítel zabiják....
Můj přítel zabiják,
s osudem křehkým.
Mých smyslů naviják,
s pocitem lehkým.
Droga mého světa,
světlo černé záře.
Dosažená meta,
v očích toho lháře.
Olizován plameny,
v zámku, jež ho svírá.
Čisto skvoucí prameny,
pohltí černá díra.
Popelník rudých poupat,
portréty mých snů.
Musím jenom doufat,
v barvu příštích dnů.
Komentáře (0)