Změna - smrt
Anotace: Smrt není konec, pouhá změna stavu - lidské vnímání
Sbírka:
Ohnivý Manon
Změna opředená tajemstvím
Svými činy si ji pojistím
Dříve či později
Změna zahalena v plášti zoufalství
Dobrovolná není troufalství
Dříve či později
Změna protkaná vlastní touhou
Iluzí se stává pouhou
Dříve či později
Změna, která je nevyhnutelná
Změna, která je nutná
Dříve či později
Přijde smrt
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (0)