Flaška z popelnice
Anotace: dilema ze života
Našel v Praze bezdomovec
v popelnici flašku rumu.
Řka si, jaké já mám štěstí,
a chtěl si jí odnést domů.
Jenže jaká škoda byla,
musel jí tam ponechat,
totiž žádné "domů" nemá,
tak ji nešlo domů brát.
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, chicacheca, CULIKATÁ, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)