Časoprostor
Anotace: minulost, přítomnost, budoucnost
Sbírka:
Znovuzrození
Litry rumu
šrámy na těle i na duši
Láska v útlumu
minulost bez retuší
Litry čajů
jizvy uzavírají komnaty
Láska bez výdajů
v přítomnosti nové idee jsou počaty
Litry emocí?
Vyhlazení jizev doteky?
My dva - něhou divocí,
budoucnost - na chvíli či navěky?
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: Doradan, danav, Jajas, Psavec, Zasr. romantik, labuť, Květka Š., Mbonita, chicacheca, Noc17, ...
Komentáře (0)